20 Kasım 2013 Çarşamba

General Mobile Discovery Yeni Güncelleme ve Özellikler

general-mobile-discovery-guncelleme
 Yaklaşık 4 aydır kullandığım ve son derece memnun olduğum 600 TL'ye satın aldığım General Mobile Discovery ile ilgili yeniden bir güncelleme haberi ile karşınızdayım. Ekim ayı içerisinde Discovery için yeni bir güncelleme daha çıktı. Daha evvel sizlere şurada General Mobile Discovery Güncelleme ve Yeni Özellikler başlıklı bir yazı ile cihaz için gelen ilk güncelleme hakkında bilgi vermiş ve gelen yorumlara yardımcı olmaya çalışmıştım.

 General Mobile o zaman da beni şaşırtmıştı ancak bu telefonun başıboş kalmayacağının ispati olan iki hamle daha geldi firmadan. Discovery'nin 16 GB lık modeli 700 TL fiyat etiketi ile internet sitelerinde yerini aldıktan hemen sonra. Cihaz için ikinci güncelleme de geldi. Peki Telpa güvencesi ile satışa sunulan Discovery'nin bu ikinci güncellemesi ile birlikte gelen yenilikler neler ?


general-mobile-discovery-ekim-güncelleme-özellikleri
general-mobile-discovery-yeni-güncelleme-indir






















 Yaklaşık 102 MB boyutundaki bu yeni güncelleme bir android sürüm güncellemesi değil ne yazıkki. Yine telefon içimn yapılan çeşitli iyileştirmeler ve performans artışlarını kapsıyor. Benim en çok beğendiğim ve kullanıcılardan da yoğun eleştiri alan klavyede değişikliğe gidilip daha performanslı bir klavye eklenmiş cihaza. Bunun yanı sıra Google Maps-Haritalar güncellenmiş, ana ekran tuşuna basılı tutup telefonu salladığımızda tüm uygulamaların kapanması gibi bir özellikte eklenmiş. Güncellemeden sonra kamera ile çektiğimiz fotoğrafların SD card'a mı yoksa telefon hafızasına mı kaydedilmesi bizim için bir opsiyon olmuş artık. Eksi olarak kamera açık iken güncelleme öncesi sol altta bulunan galeriye direk ulaşabiliyorken güncelleme sonrası resim çekmeden galeriye giremiyoruz ne hikmetse.(Not: Sorun telefonu yeniden başlatınca düzelmiştir)

general-mobile-discovery-güncelleme-ekim-indir

Güncellemeyi yapmak için telefonunuzda yer alan "Sistem Güncellemeleri" adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Server yavaşlığından dolayı indirme işlemi yavaş sürüyor maalesef. Güncelleme dosyasını mauel olarak yüklemek isteyen kullanıcılarımız aşağıdaki linkten güncellemeyi indirebilir ve telefonlarını güncelleyebilirler.

General Mobile Discovery Yeni Güncelleme -Ekim 2013 İndir

Not: Güncelleme sonrası oluşacak sorunlar ile ilgili sorumluluk kabul etmemekteyim. Lütfen bunun bilincinde olarak telefonunuzu güncelleyiniz !
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum