11 Nisan 2014 Cuma

Kanka, bu sen misin facebook mesaj virüsü nasıl silinir?

Sosyal Medyanın devleri arasında yer alan Facebook’da son zamanlarda artan farklı virüsler ile kullanıcıların başı dertte, özellikle alt kısımda yer alan sorular ile karşı tarafa link paylaşımı yapan virüs sahibine para kazandırmasının yanı sıra, hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor.
Bu virüsün en büyük özelliği sizin izniniz olmadan paylaşım yapması ve sayfa beğenmesi olarak gösterilmesine rağmen, arkadaş çevrenize gönderdiği linkl ile virüsün yayınlanmasını sağlıyor. Alt kısımda yer alan facebook virüsleri tarzında gelen uyarılara tıklamamanız en mantıklısıdır.

Facebook Virüsleri

  • Şu rezilliğe bak?
  • Kanka, bu sen misin?
  • Galatasaray-Fb maçı ?

Bu Virüsten Nasıl Kurtulabilirsiniz ?

Adwcleaner programını bu linkten indirerek bu virüsten nasıl kurtulacağınızı resimli olarak sayfamızdan öğrenebilirsiniz.
Programın kurulumundan sonra karşınıza alt kısımda yer alan resimdeki gibi Scan kısmına tıklıyoruz. Bu işlemler yapılırken tüm tarayıcıların kapalı olduğuna emin olun.

adwclenear1
Tarama bittikten sonra eğer bilgisayarınız facebook virüsleri bulunuyorsa, al kısımdaki gibi ayrıntılı bir şekilde görülecektir. Daha sonrasında ise Clean ile bu virüsleri temizliyoruz. Bu işlem sonrası bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.
adwclenear2
Yukarıda yer alan virüs temizleme işlemlerinden sonra halen sorununuz devam ediyorsa, sayfamızın alt kısmından yorumlarınızı bize yazarak sorununuza çözüm bulun.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum