4 Mart 2014 Salı

YENİ TEKNOLOJİLER

Toughbook - Toughpad

Suya, darbeye ve toza dayanıklılığı ile mobil saha çalışanların zor şartlarda en büyük yardımcısı olan ve hem Türkiye’de hem de dünya genelinde uzun yıllardır kullanılan Panasonic Toughbook ve Toughpad’ler
Başta kamu hizmetleri, acil servisler, perakende, hızlı tüketim, sağlık, lojistik, güvenlik gibi sektörlerin mobil çalışma ortamlarını daha verimli kılmak için tasarlanan, dayanıklılıkları ve uzun pil ömürleriyle “kesintisiz çalışma” imkanı sunan bu ürünler, Avrupa’da yüzde 65 pazar payına sahip. Ülkemizde uzun zamandır satışta olan Panasonic Toughbook ve son Bir Yıldır satışta olan Toughpad’ler tüm sektörlerde büyük ilgi görüyor. Modele göre farklı derecelerde olmakla beraber ürünler suya, düşmeye, basınçlı titreşime karşı dayanıklı olmalarının yanında güneş ışığı altında dahi okunabilir ekranlara sahip olan ürünler -20 ile +60 derece ya da –10 ila +50 derece ortalama sıcaklıklarda dahi çalışmayı sürdürüyorlar.



Suya, toza, düşmeye, titreşime dayanıklı, mobil saha çalışanlarının performansını zirveye çıkaran çözüm: Toughbook 




Panasonic’in Toughbook ürün ailesi farklı ihtiyaçları karşılayacak çeşitliliğe sahip. Gücünü en yeni nesil Intel® Core™ i5 vPro™ işlemcilerden alan Toughbook’lar dizüstü bilgisayar ve tablet biçimlerine girebiliyor. Bağlantı, depolama (optik sürücüler, HDD, vb.) ve genişleme portları (PCMCIA, PCI Express, vb.) konusunda oldukça geniş seçenekler sunan Toughbook tam sürüm Microsoft Windows işletim sistemine sahip. Toughbook modelleri, performans ve sağlamlığın kusursuz dengesini sunan CF-31 Performans Modeli Toughbook gibi tam dayanıklı mobil PC’lerden, dünyanın kurumlara özel en hafif, dönüştürülebilir Ultrabook’u CF-AX2’nin de dahil olduğu yüksek korumalı ve dayanıklı mobil PC’lere kadar kapsamlı seçenekler sunuyor.

Toughbook ailesinin amiral gemisi konumundaki CF-31 Performans Modeli Toughbook, yüzme havuzuna düştüğünde bile çalışmaya devam ediyor. Windows 7 Professional işletim sistemli ürün ayrıca 100 kg-f basınca, 1,8 metre yüksekliğe kadar düşmeye ve titreşimlere karşı da tam dayanıklılığa sahip.
Zorlu koşullar için dayanıklı tasarım
Panasonic Toughbook ve Toughpad ürünleri, denizcilikte seyir esnasında ortaya çıkan ve bu ortama uygun olarak tasarlanmamış elektronik cihazlarda donanımsal sorunlara yol açan titreşim faktörüne dayanıklıdır. Ayrıca dar alanlar, ıslak ve çalışılan cihazların materyal olarak hızlıca yıprandığı çalışma ortamları için özel olarak tasarlanmıştır.


Dahili GPS ile dünyanın her yerinde isabetli konum bilgisi
Panasonic Toughpad modellerinin birçoğu dahili GPS alıcısına sahiptir. Böylece dünyanın neresinde olursanız olun veri iletişimine gerek kalmadan konum bilginizi öğrenebilirsiniz. Konsola sabitlenen ve hantal GPS alıcıları yerine Panasonic Toughpad’ler ile tüm denizleri avucunuzun içi gibi bilirsiniz.


Uzun pil ömrü ve kesintisiz çalışmaya imkan tanıyan hot swap teknolojisi

Panasonic Toughbook ve Toughpad’in belirli modelleri*, güç kesilmesine neden olmadan pil değiştirerek kesintisiz mobil çalışma imkanı sunan hot swap teknolojisine sahiptir. Bu teknolojiye sahip dayanıklı Panasonic Toughbook ve Toughpad’ler sayesinde sabit güç kaynaklarına bağımlılığınız büyük ölçüde azalır.

Denizcilik sektöründe çalışanların karşılaştığı zorlu hava koşullarına ve çalışma şartlarına dayanıklı, esnek kullanımlı çözümler sunan Panasonic Toughbook ve Toughpad serileri 26-27 Şubat 2014 tarihleri arasında Green Park Pendik Hotel’de gerçekleştirilen SMM İstanbul 2014 Denizcilik Konferansı ve Fuarı’ndaki Panasonic standında katılımcıların beğenisine sunuldu


İnce, hafif ve dayanıklı: Toughpad



Disqus Yorumları Yükle

0 yorum