12 Ocak 2014 Pazar

Xperia Z, ZL, ZR ve Tablet Z ile Android 4.3

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre firmanın popüler akıllı telefonları ve Android tabletini kullananlara yılbaşı hediyesi olarak Android 4.3 güncellemesi hazır. Bir süre önce firmadan gelen resmi açıklamada Xperia Z, ZL, ZR akıllı telefonların ve Xperia Tablet Z tabletin bu güncellemeyi alacağı ifade edilmişti. Performans iyileştirmeleri içeren ve genel anlamda kullanıcı deneyimini iyileştiren güncellemeyle Project Butter ve akıcı grafiksel deneyim ön planda.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
İlk kez Xperia Z1 ile kullanıma sunulanh Sony Smart Social Camera uygulaması bu diğer üç akıllı telefona ulaşmış oluyor. Kamera deneyimine önem veren firma önceki kullanıcıları da memnun ediyor. Sony’nin standart olarak sunduğu diğer uygulamalar da güncellemeden geçiyor. İyileştirmeler alan uygulamalardan başlıcaları Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID ve 

WALKMAN.
Xperia Themes sayesinde kullanıcılar farklı bir arabirim deneyimi elde edebiliyor. İndirilebilir arabirim paketleri Sony Selecet üzerinden sunulacak. Android güncellemesinden sonra en yeni güvenlik yamaları ekleniyor. İşletmelere özel olaraksa Sony Xperia in Business var. Batarya için STAMINA modunda kullanım süresi artıyor. Xperia Tablet Z’ye özel olarak kullanıcı kontrolü artıyor, sınırlı profillerle özel güvenli alanlar oluşturulabiliyor. Xperia T, TX, V ve SP güncellemeleriyse yolda.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum