13 Ocak 2014 Pazartesi

Özel kalemli Asus VivoTab Note 8

Asus bu kez Android yerine Windows 8.1 işletim sistemini içeren bir tablet geliştirdi ve profesyonel kullanıcıları hedef alan bu modelde özel bir dokunmatik kaleme yer verdi. Bu alanda deneyim sahibi olan Wacom firması tarafından geliştirilmiş olan dijital kalem tablette yer alan bir göze yerleşiyor. Firma açıklamasına göre kalem standart değil opsiyonel bir eklenti.
VivoTab-Note-8-011
1280 x 800 piksel 8 inç ekrana sahip olan Asus VivoTab Note 8 tablet bu kalem sayesinde Dell Venue 8 Pro ve Lenovo Miix 2 gibi profesyonel tip rakip ürünlerin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Genelde çizim yapmayı seven kullanıcılar Wacom desteğini yakından tanıyor. Sadece çizim değil Microsoft OneNote ve Fresh Paint gibi uygulamalarda da kullanılabilen kalem fazla yer kaplamıyor.
Intel Atom Z3740 Bay Trail işlemci, 2 GB RAM ve en fazla 64 GB depolama alanı içeren tablet microSD kartları kullanabiliyor ama micro HDMI çıkışı yer almadığından monitöre bağlanamıyor. 10.95 mm kalınlığındaki tablette Windows 8 başlat butonu olmaması şaşırtıcı. 32 GB olanı 299 dolar fiyatla sunulacak tabletin 64 GB olanı 349 dolara sunulacak. Asus açıklamasına göre yazdan önce kullanıcılar temin edebilecek.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum