21 Aralık 2013 Cumartesi

Youtube Playlist deki Tüm Videolar Tek Tıklamayla Nasıl İndirilir

Youtube dünyanın en çok izlenen video kanalı.Burada eğitim, komedi, klip ve sinema gibi farklı kategorilerde binlerce video bulabilmek mümkün.Aynı zamanda istediğimiz videoyu bilgisayara indirerek daha sonradan da izlenmek üzere kullanabiliriz.Yalnız buradaki sorun herhangi bir playlist var ve bunu bilgisayara indirmek istediğimizde tek tek videoları indirmekle uğraşmak.Tabii bu playlistteki video sayısı 2-3 ise çok sıkıntı değil fakat onlarca video yer alıyorsa bunları tek tek indirmek çok zahmetli olacaktır.
Peki burada çözüm nedir ?





youtube-playlist-indir


Çözüm firefox tarayıcımıza bir eklenti yükleyerek tüm playlisti bilgisayarımıza indirmek. ByTubeD herhangi bir youtube  playlist de yer alan tüm videoları tek bir tıklamayla bilgisayarınıza indirmeyi sağlıyor.
>>>>>Youtube da Bir Kanala Ait Çalma Listesi Blogunuza Nasıl Eklenir
>>>>>Youtube Videolarınızı MP3 e Dönüştürecek Online Servisler
  • Herhangi bir playlist i yer aldığı sayfaya giriş yapıp sağ tıklayın ve ByTubeD i seçin.
  • Otomatik olarak karşınıza tüm videolar gelecek.Buradan video formatını (MP4, FLV, 3GP, WebM) ve video kalitesini (144P, 240P, 360P, 720P, 1080P, HD or original)seçin.
  • Generate link seçili iken sayfayı kaydedin.Şimdi bu sayfayı firefox ile açın ve sayfanın üzerine sağ tıklayın.
youtube-playlist-kaydet
DownThemAll seçerek tüm videoları kaydetmeye başlayabilirsiniz.
Kolay bir şekilde playlist te yer alan videoları indirmenizi sağlayan bu eklentiyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.Farklı alternatifleriniz varsa bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin…
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum