4 Aralık 2013 Çarşamba

Fallout 4 oyunu için ilk ışık yandı

2161 yılında yaşanan bir felaket sonrası ortaya çıkan yaşam mücadelesini konu alan Fallout serisi RPG oyunlarına bir yenisi mi ekleniyor? 1997′deki ilk Fallout oyununu 1998′de Fallout 2 izlemişti. Ardından Bethesda devreye girdi. 2008′de çıkan Fallout 3 ve 2010′da çıkan Fallout New Vegas epey ilgi gördü. Son bilgilere göre Fallout 4′ün 2014 yılında çıkması olası ve resmi duyurunun gelmesi an meselesi.
fallout4
Avrupa’da gerçekleşmiş olan bir isim tescili başvurusuna bakılırsa Fallout 4 adı alındı. Bu durum oyunun geleceğini garantilemiyor ama böyle bir beklentiyi ister istemez karşımıza çıkarıyor. Ne de olsa bundan birkaç gün kadar önce IGN oyun sitesinde çıkan habere göre Fallout 4′e özel bir tanıtım videosu Reddit kullanıcıları tarafından tespit edilmişti. Görüntülerin kaynağı oyuna ait bir resmi site değil ve herhangi bir tarih yok.
Fallout 4 için alan adı tescilini gerçekleştirense Bethesda’nın yan firması olan ZeniMax Media. Bu siteye girince Survivor 2299 mesajı beliriyor ve geri sayım gösteriliyor. Aynı zamanda bir Mors kodu sürekli olarak tekrarlanıyor. Reddit kullanıcılarının tahminine göre Mors kodu 11 Aralık tarihine denk gelen geri sayımı işaret ediyor. Bu demek oluyor ki büyük olasılıkla 11 Aralık tarihinde önemli bir açıklama gelecek ve muhtemelen Fallout 4 oyunu resmileşecek.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum