30 Nisan 2015 Perşembe

Kingston HyperX Savage SSD Serisi

Merhaba sevgili blogger okuyucu arkadaşlarım uzun zaman sonra sizlere bir yazı daha yazmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyim askerde olduğum için arkadaşlar yazılarıma bir süre ara vermek zorunda kaldım inşallah bundan sonra çarşı izinlerimde sizlere bir kaç tanede olsa yazı yazmaya çalışacağım.
Bu yazımda sizlere gene biraz pc de hızdan bahsecedeğim arkadaşlar bu yazımızda KİNGSTON firmasının yine bizlere sunmakta olduğu bir SSD HDD yi sizlere tanıtacağım inşallah.
Kingston’un bir bölümü olarak işleyen HyperX departmanı, başarılı HyperX 3K serisinin yerini alacak olan HyperX Savage adını verdiği gelecek nesil SATA 6.0 Gbps bağlantılı SSD’leri tanıttı. HyperX ailesindeki en yüksek performanslı seçenek olan Savage ailesi sıralı okumada 560, yazmada 530 MB/saniye görebiliyor. IOPS değerleri okumada 100K, yazmada 80K olabiliyor. Serideki modeller 120, 240, 480 ve 960 GB kapasite seçenekleri sunuyor ve tümünde 2.5 inç 7 mm ince gövde geçerli. Setten 9.5 mm kalınlık için adaptör, 3.5 inç montajı için adaptör, eski diski kullanmak isteyenlere USB 3.0 tip 2.5 inç disk kutusu ve montaj tornavidası, sabit disk klonlama yazılımı çıkıyor. Set yerine tek olarak alınırsa daha ucuz olacak. Açıklamaya göre Phison PS3110-S10 kontrolcü kullanılmakta ama NAND belleklerin üretim tekniği belirtilmiş değil. Muhtemelen 19nm ile devam ediliyor.
Ürünün özellikleri arkadaşlar yukarıda yazdığı gibi gayet hızlı ve başarılı bir SSD her zaman ki gibi KİNGSTON firmasından beklenen bir performans

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum