15 Mayıs 2014 Perşembe

LUXUS TABLET FORMAT

LUXUS T10 cihazlarla ilgili firmanın adresinde olmaması ve teknik servisinin bulunmaması, dolayısı ile garanti balonunun patlaması üzerine kendi işimi kendim görerek cihazı SD card kullanarak sıfırladım. Cihaz ne normal açılışta (android yazısı akıyor ancak açılmıyordu) ne de Power + Vol+ düğmesine basılı tutarak açıldığında (arızalı android resmi çıkıyor ancak başka reaksiyon göstermiyor) çalışıyordu. Benim gibi başka arkadaşlar da destek ararken sinir hastası olmasınlar diye detaylı olarak yazıyorum:



1. luxus.com.tr sayfasından a13_flash.zip dosyasını indirin.
2. Zipli dosyayı açın ve içindeki dosyayı bilgisayarınıza kaydedin (çince karakterler olduğundan ismi okunmuyor). Dosyanın içindeki .img dosyasının adını mesela a13.img olarak değiştirin.
3. SD kartınızı (en az 1GB) quick formatlayın
4. Internet üzerinden PhoenixCardV306_2012_11_29.zip dosyasını indirin ve programı kurun
5. Programı çalıştırın ve önce "format to normal" tuşuna basarak kartı formatlayın
6. "Img file" tuşuna basarak daha önce kayıt ettiğiniz a13.img dosyasını seçin (adını değiştirmezseniz çince karakterler yüzünden hata veriyor)
7. "Burn" tuşuna basarak uzunca bir süre ilerleme çubuğunun tamamlanmasını bekleyin
8. Bitince "Exit" e basarak çıkın.
9. SD card ı güvenli olarak çıkarın ve T10 tablete takın (tablet kapalı)
10. Sadece şarj fişini takın, hiçbir düğmeye basmanıza gerek kalmadan firmware ROM a yazılmaya başlayacak ve bir ilerleme çubuğu görünecektir.
11. İşlem bitince önce SD kartı çıkarın, sonra cihazı normal olarak açın. Cihaz ilk aldığınız günki duruma dönmüş olacaktır.

Kaynak: http://www.androidkardes.com/forum/luxus-t-10-tablet-format.html

Disqus Yorumları Yükle

0 yorum