4 Mart 2014 Salı

ÇİN MALI TABLETLERE FORMAT ATMA

Vpad Excellence V Maxx Çin Malı Tablete Nasıl Rom Yüklenir!!!
Merhabalar Öncelikle Belirtemek isterimki rom tamamı ile uygun değil %98 civarında uygun 11 adet rom denememden sonra en uygun romu bulabildim  bildiğiniz üzere vpad excellence’de Geri Tuşu Menü Tusu Home Tuşu Sanırım diğeri Var Bunlar çalışmıyor kamera bende çalışmadı Malesef Durdu Diye hata veriyor  uygun Romun Adresi Ektedir
Oyunlarda veya herhangi bir uygulamada sorun yaşamadım tek sıkıntı dediğim gibi kamera , diger tuşlar tuşların pek bi önemi yok ama kamera sanırım kullanıcılar için sorun teşkil edebilir .. extradan bir kamera programı ile bu sorun çözülürmü denemedim .. yükleme İşlemi bildiğiniz Gibi LiveSuitProgramı İle Zaten İmg Dosyası…Umarım yardımcı olabilmişimdir Saygılarla !!!

SIRA GELDİ ROM KURULUMUNA
Öncelikle yapmamız gereken Tablet Pc miz açılıyor ise yedeğini almak. Yedek almak için bu vermiş oldugum tabletlerde yedek alma seçeneği mevcut ayarlar kısmında. Eğer açılmıyor ıse yapcak bırsey yok. Dırek kuruluma gececeksınız.
ilk olarak İnternetten tabletimize uyacak romu bulup internetten indiriyoruz.
Bu yukarıda bahsettiğim tabletler için Android 4.0.3 romu indirebilirsiniz.
Sonrasında ise livesuite adlı proğramı pcmize indirip kuracağız.
Sıradaki işlem ise uygulamayı açıyoruz. Sonrasında küp şeklinde bir işaret var. Ona tıkladıktan sonra indirdiğimiz romu bulup seçiyoruz.
Sonrasında proğramı açık bırakıyoruz. Ve Tabletimizin Ses Açma Tuşu basılı tutarak usb kablosu ile pc ye bağlıyoruz. Sonrasında ses açma tuşunu bırakmadan 6 kere power tuşuna hızlı hızlı basıyoruz.
Ve Tabletimiz romu otomatik olarak tanıyor. Sonrasında ise kurulumu geçiyor. Tamamlıyor. Ve olay tamamdır.

BAZI TABLETLERDE DOKUNMATİK ÇALIŞMAKTA BAZILARINDA ÇALIŞMAMAKTADIR. 
Disqus Yorumları Yükle

1 yorum: