20 Mart 2014 Perşembe

Battery Doctor(Pil Koruyucu)

Açıklama

Battery Doctor(Pil Koruyucu)

Dünya çapında Android ve iOS'da ***150 milyon*** dan fazla indirildi. Battery Doctor£¬profesyonel güç yöneticisi£¬pil ömrünü uzatabilen en iyi ücretsiz batarya koruma programıdır.

DOWNLOAD
*ÖZELLİKLER£º

(1) Kalan pil süresini kesin olarak tahmin eder

(2) Kullanmadığınız halde güç harcayan uygulamaları sonlandırır

(3) Pil ömrünü uzatan benzersiz 3 adımlı şarj yöntemi

(4) Pilin performansını artıran widgetlar

(5) Cihazınızı hızlandırır

(6) Bluetooth/WiFi gibi hizmetleri kapattığınızda pil ömründen ne kadar tasarruf edeceğinizi gösterir

(7) Cihazınızın donanım ve yazılımı hakkında bilgi verir


¡îTam Olarak Kalan Pil Ömrünü Tahmin Eder¡î

Çeşitli durumlarda pilin ne kadar dayanacağını söyler (oyun oynamak, wifi' yi açık ya da kapalı bırakmak vb.)


¡îBu Akıllı Koruyucu Pilinizi Korur¡î

Bu gerekli uygulama pil ile ilgili; ne zaman şarj etmeniz (ve daha önemlisi ne zaman etmemeniz) ile alakalı ipuçlarından, pil ömrünü yiyen gereksiz uygulama ve donanımları kapatmak ve bizim benzersiz 3 adımlı şarj yöntemimiz gibi bataryanın ömrünü uzatacak daha gelişmiş araçlara kadar her şeyi yapar. Battery Doctor etkili bir şekilde pilinizi korur.

¡îProfesyonel Şarj İşlemi¡î

Bu uygulama pilin en iyi şekilde şarj olmasını sağlamak için şarj oluşunu 3 adımlı bir sistem ile düzenler ve aşırı şarj etmemeniz için hatırlatır. Ayrıca güç tüketimini görüntüleme ve düzenleme özelliklerine de sahiptir.

¡îWidget Destekli¡î

"Görev Yöneticisi" widget'ı güç tüketiminizi uygun şekilde iyileştirir. 4x1 widget Wifi, Veri, Parlaklık¡­vb. özellikleri ve tasarruf modunu yönetmenizi kolaylaştırır.


Soru&Cevap

S: Battery Doctor güçten tasarruf edip pil ömrünü uzatabilir mi?
C: Evet. Kullanılmadığı halde güç harcayan uygulamaları kapatarak güç tasarrufu yapmak için ana ekrandaki daireye dokunun (Güç Tasarrufu). Daha uzun ömürlü bir pil için Battery Doctor'ın şarj olurken 3 adımlı şarj döngüsünü uygulamasına izin verin. Güç tüketiminizi uygun bir şekilde iyileştirebilmek için "Görev Yöneticisi" widget'ını kullanın.

S: Tam şarj nedir ve ne anlama gelir?
C: Pillerin hafızası vardır, bu hafızalar şarj alışkanlıklarına göre değişir, bu yüzden cihazınızı nasıl şarj ettiğiniz çok önemlidir. Pil yaklaşık %20 civarındayken telefonu şarja takın ve Battery Doctor size 3.aşama yavaş şarjın tamamlandığını söyleyene kadar şarj pili edin. Cihazınızı şarjda tutarak aşırı şarj etmeyin veya kısa aralıklarla az şarj etmeyin.

S: "Tasarruf Modu" nasıl çalışır?
C: "Tasarruf Modu" arama yapma ve mesaj gönderme/alma hariç cihazınızın tüm gereksiz özelliklerini kapatan olağanüstü bir ayardır. Wifi, Veri, GPS, vb. pil ömrününü sağlamak ve gücü korumak için kapatılır.

S: Widgetları nasıl ayarlayabilirim?
C: "Görev Yöneticisi" widget'ı kurulumla birlikte ana ekranda gözükecektir. Wifi/gbs/vb gibi özellikleri gösteren diğer widget, cihazınızdaki herhangi bir widget gibi kurulabilir.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum