16 Ocak 2014 Perşembe

6 inç ekranlı Sony Xperia T2 Ultra

Sony’den büyük ekranlı akıllı telefon ya da phablet düşkünlerine müjdeli haber. Firmanın yeni tanıttığı 6 inç ekranlı Xperia T2 Ultra modeli tek ve çift SIM destekli versiyonlarıyla ekrana önem verenlerin kalbini fethedecek. Orta segmente uygun özellikler içeren bu yeni model Sony Xperia Z Ultra kadar geniş olmasa da piyasadaki en büyük seçeneklerden biri.
xperia-t2-ultra
6 inç ekranın çözünürlüğü 1280 x 720 piksel olsa da netlik açısından ciddi sıkıntı beklenmiyor. Sony’e özgü TRILUMINOUS ve Mobile BRAVIA Engine 2 teknolojileri eksik edilmemiş. Arka planda dört çekirdekli 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon 400 işlemci ve 1 GB RAM yer almakta. Cihazın arkasındaki LED flaşlı 13 MP Exmor RS kamera hiç de fena değil. Öndeki Exmor R kameraysa 1.1 MP.
8 GB depolama alanı 32 GB’a kadar microSD kart desteğiyle arttırılabiliyor. LTE ile 4G ve ayrıca NFC desteği de olan telefonun epey ilgi çekeceği ortada. Sadece 7.6 mm kalınlıklı gövde içinde sabit 3000 mAh batarya mevcut. Android 4.3 ile yüklü gelmesi beklenen cihaz ilk aşamada Asya’da satışa sunulacak ve fiyatı tahminen 400 dolar civarında olacak. Su geçirmezlikle ilgili bir bilgi yok. Muhtemelen bu özelliğe yer verilmedi.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum