14 Kasım 2013 Perşembe

PRAKTİCA TABLET FORMAT ATMA

CİHAZI BİLGİSAYARA TANITMA
1. www.prakticatablet.com adresine giriş yaparak destek kısmından model numaranıza ait gerekli dosyaları bilgisayarımıza indirelim.
2. İnen dosyaları (rar) klasöründen çıkaralım.
3. Çıkan dosyalrdan ilk önce yapmamız gereken ürünün yazılımı kullanabilmek için tabletimizi bilgisayarımıza tanımlamamız gerekiyor.
4. Sürücüyü sistemimize tanımlamadan önce yazılım yükleme programını açıp, usb kablo takılı ve tabletimizde eksi ( – ) tuşuna basılı tutarken Reset yuvasına tıklıyoruz. Daha sonra elimizi eksi ( – ) tuşuna basmaya devam ediyoruz. Bu şekilde beklerken bilgisayarda aygıt yöneticisine bakıyoruz ve burada tanımlanmayan aygıtı gördükten sonra eksi ( – ) tuşunu bırakıyoruz.
5. Bilinmeyen Aygıtın üzerine çift tıklıyoruz, Bilinmeyen Aygıt Özellikleri çıkacak. Sürücü Güncelleştir kısmından bilgisayarımıza indirdiğimiz sürücüleri bilinmeyen aygıta tanımlıyoruz.
6. Aygıt yöneticisi pencere içeriğinde (Class For Rockusb devices) menü altında şunu göreceksiniz Rk29 Device ve artık Praktica tabletiniz bilgisayırınza tanımlanmıştır.
Not : PRAKTICA TP 10 HD Modelde işlem yaparken ses (-) Tuş yerine ses (+) tuşuna basınız.
 
 
 

YAZILIMI YÜKLEME

 1. İndiriğiniz yazılım güncelleme programını (rar) dan çıkarıyoruz.
2. Çıkan klasörün içerisinde (RKBatchTool) çift tıklıyoruz. Kullanımı basit ve Türkçe’dir.
3. Açık olan yazılım güncelleme programının sağ üst köşesinde (Yükle) tuşuna tıklıyoruz açılan pencerede indirdiğimiz romun imajını seçip aç tuşuna tıklıyoruz ve yükleme programımız yüklenmeye hazır.
4. Yükle tuşuna basmadan ürünün USB kablosu ile bağlı olduğuna emin olun. Sonra hazır cihazlar bölümünde en altda renkli olarak cihazın bağlı olduğunu göreceksiniz. Son olarak Güncelle butonuna basarak işlemi başlatın.
NOT; Eğer ürün bağlı görünmüyorsa, ürünün ses kısma tuşuna baslı tutarak arka kısımdaki (RESET) tuşuna basıyoruz elimizi eksi tuşundan kaldırmıyoruz (PRK1) yeşil renk olana kadar, yeşil rengi gördükten sonra eksi tuşunu bırakıyoruz en altda (Güncelle) tüşüna basıp güncellemenin bitmesini bekliyoruz. (Yaklaşı bu güncelleme 5 ile 10 dk arası sürmektedir.)
Not : PRAKTICA TP 10 HD Modelde işlem yaparken ses (-) Tuş yerine ses (+) tuşuna basınız.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum