12 Temmuz 2013 Cuma

Samsung i9190 Galaxy S4 Mini çıktı

Ve uzunca beklenen Samsung i9190 Galaxy S4 Mini en sonunda çıktı..
Yıllardır sürekli Nokia’nın gölgesinde kalan Samsung, akıllı telefonların çıkmasıyla kimsenin aklına dahi gelemeyecek bir ilerleme ile herkesi geride bırakmayı başardı. Durum öyle bir hal aldı ki efsane olarak bakılan Apple iPhone‘yi bile satışları ve kullanım oranıyla çok geride bıraktı. Aslında Samsung‘u bu kadar ilerleten asıl güç şahsım düşündüklerim Samsung’un çok fazla teknoloji alanıyla ilgilenmesi ve işletim sistemi konusunda doğru bir karar vererek Android işletim sistemini seçmesi Samsung’u bu kadar ileriye taşıdı.
Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung’un akıllı telefonlardaki ezici üstünlüğü Galaxy modelleri ile daha da anlaşılır hale geldi. Samsung yetkililerin dediğine göre Samsung’un amiral gemisi Samsung Galaxy S2 oldu. Galaxy S2 ile yakaladıkları bu inanılmaz satış artıkları, Samsung Galaxy S3 ile daha da inanılmaz boyutlara ulaştı. Bu ürün oldukça büyük diyenlere de hemen arkasından Samsung Galaxy S3 Mini‘yi piyasaya sürerek akıllı bir adım daha atarak satışlarını daha da attırmayı başardı. Çünkü Samsung Galaxy S3 büyük diyenlere ekstra bir alternatifi Samsung Galaxy S3 Mini ile sundu Samsung.
S4 Mini

Bu arada Apple yeni bir cep telefonu sürdü piyasaya. Cihazın adı: Apple iPhone 5.
iPhone 5 çıkmadan önce herkesin dilinde iPhone bu piyasayı yıkacak, Samsung bitecek, Galaxy S3′ün devri bitti gibi dedikodular havada uçuştu. iPhone 5 tanıtıldıktan sonra neredeyse herkes Apple ile dalga geçti. Çünkü daha önce çıkartmış olduğu iphone 4S’den tek farklı performans ve telefon boyutlandırmasıydı.
Samsung cephesinde ise Apple’ın iPhone 5′ine karşılık Samsung Galaxy S4′ü piyasaya sürmekte gecikmedi. Oldukça şaşalı bir teknoloji ile karşımızda olan Samsung Galaxy S4 satışları ile oldukça ilgi topladı. Ve çok geçmeden Samsung, Galaxy S4 ‘ün ufak boyutlandırması olan Samsung i9190 Galaxy S4 Mini‘yi piyasaya sürdü.
Galaxy S4 Mini

Samsung’un resmi fiyatlandırmasına göre;
Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı : 1.199,00 TL (KDV Dahil)
Samsung Galaxy S4 Mini teknik özellikleri;
4.3 inç ekran büyüklüğü
960 x 540 piksel ekran çözünürlüğü
1.7 Ghz’lik çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci
8 GB dahili hafıza, micro SD kart girişi
Adreno 305 ekran kartı
1.5 GB sistem RAM’i
8 megapiksel arka yüz, 2.1 megapiksel ön yüz kamerası
1900 mAh pil gücü
Android 4.2.2 mobil işletim sistemi
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum